بستن تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
کلیک کنید
6
  • mahmud00
  • 12 دسامبر 19
  • آشپزی
  • 2054 بازدید
  • هیچ نظر
دستور پخت شیرینی ماندل بولار بی نهایت پرطرفدار و دلچسب

piping gel, آرد شیرینی پزی, آموزش شیرینی آسان, آموزش شیرینی برای شب عید, آموزش شیرینی پزی, آموزش غذاهای فرنگی, بریلو چیست, تزئین کیک, دستور پخت شیرینی ماندل بولار, ژله بریلو, سایت آموزش آشپزی, سایت دوستی ها, شربت ذرت, شیرینی سوئیسی, ماندل بولار

آموزش طرز تهیه و آماده سازی شیرینی ماندل بولار بسیار خوشمزه و آسان:

شیرینی ماندل بولار یک نوع شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که در مدت زمانی کم و به راحتی تهیه می گردد. این شیرینی به ذائقه ایرانی ها بسیار نزدیک است و می توان از آن به عنوان شیرینی شب عید نیز استفاده کرد. برای تزیین این شیرینی معمولا از بریلو استفاده می شود. بریلو در واقع شربت ذرت ژله ای شده و شفافی می باشد که در تزیین انواع شیرینی و کیک مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول مثل عسل یا گلوکز مایع، چسبندگی و غلظت زیادی دارد که دارای طعم ها و رنگ بندی مختلفی است و شما بسته به سلیقه خود می توانید از آن استفاده کنید. از این ژله ی براق برای تازه ماندن میوه های روی کیک و شیرینی هم استفاده می شود اما تزیین کیک با بریلو از متداول ترین کاربردهای آن می باشد. به بریلو در زبان انگلیسی پایپینگ ژل (piping gel) گفته می شود که به معنی ژل مخصوص استفاده با قیف است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی ماندل بولار فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…

دستور پخت شیرینی

مواد لازم:

آرد برنج  50 گرم

آرد شیرینی  50 گرم

کره  60 گرم

زرده تخم مرغ  1 عدد

وانیل نوک قاشق چای خوری

پودر قند  2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا حالت پف پیدا کند سپس زرده تخم مرغ و وانیل را به آن ها اضافه کرده و دوباره خوب هم بزنید. حال آرد برنج و آرد شیرینی را با یکدیگر مخلوط کرده و سه بار الک کنید. پس از آن، آرد را به ترکیب قبلی اضافه کرده و با دست خمیر کنید ولی توجه داشته باشید که این خمیر به ورز دادن نیازی ندارد. در این مرحله از کار ممکن است خمیر چسبنده باشد به همین دلیل اجازه دهید تا خمیر به مدت 10 الی 15 دقیقه در یخچال استراحت کند. بعد از این مدت از خمیر به اندازه یک فندوق درشت برداشته، گرد کرده و با وسیله ای یک حفره وسط آن ایجاد کنید و در سینی فری که چرب شده است بچینید. در نهایت شیرینی ها را در فری که از قبل گرم کرده اید با حرارت 170 درجه و به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها طلایی رنگ شود. پس از سرد شدن وسط شیرینی ها را با بریلو و یا شکلات پر کرده و سپس سرو کنید. نوش جان

مشخصات دانلود

0 دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها

ارسال نظر

پست‌الکترونیکی شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ALLCHANNELS

You can now follow us on telegram channel.

JOIN CHANNEL
CLOSE